Φτιαγμένο χειροποίητα στο εργαστήριό μας στη Λεϊσάκ, στην Αβερνί, αυτό το λουκάνικο προέρχεται από αυστηρά επιλεγμένες εκτροφές στην Αβερνί. Αυτό το λουκάνικο είναι χωρίς νιτρώδη, παρασκευασμένο μόνο από 3 συστατικά: κρέας, αλάτι Γκεραντ και πιπέρι Καμπότ IGP από την Καμπότζη. Ωριμάζει για 2 μήνες (σε σύγκριση με 15 ημέρες για ένα βιομηχανικό λουκάνικο), θα βρείτε σε αυτό το λουκάνικο τη γεύση του αληθινού ξηρού λουκάνικου. Ένα χειροποίητο λουκάνικο, φτιαγμένο όπως παλιά. Κομμένο σε λεπτές φέτες, στη συνέχεια τοποθετείται προσεκτικά σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο και μάλιστα επιστρεφόμενο! Σε έκδοση Μαρμίτα 300g.
DLC: 90 ημέρες
Βάρος: 300g
Προέλευση: Λεϊσάκ, Αβερνί
Ατομική ή Κεντρική Εγκατάσταση
Η φιλτράρισμα των υγρών κοπής είναι μια λύση που συνδυάζει την εξοικονόμηση ενέργειας και τον σεβασμό προς το περιβάλλον, προτείνοντας την ανακύκλωση των υγρών αντί να τα πετάμε. Αυτό επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση των λαδιών και άλλων λιπαντικών κατεργασίας.
Υπάρχουν διάφορες διαδικασίες, κάποιες χρησιμοποιούν φίλτρα διαφόρων τύπων (χαρτί, βαρυτική, τύπου τύμπανου…), άλλες μαγνητικούς διαχωριστές.
Αυτές οι τεχνολογίες μπορούν επίσης να είναι συμπληρωματικές. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του περιβάλλοντός σας, υπάρχει πάντα μια λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.
Σχετικές τεχνολογίες: Φίλτρο χαρτιού / Βαρυτική / Υδροστατική / Κεντροφερόμενη
Ιδιαίτερα εκτιμώμενες για την κάμψη και κοπή μετάλλου (βαμμένο αλουμίνιο, ψευδάργυρο, χαλκό), οι μηχανές κάμψης και κοπής μας σας επιτρέπουν να εκτελείτε τις εργασίες σας με φύλλα μετάλλου (κάμψη, επένδυση) τόσο στο εργοτάξιο όσο και στο εργαστήριο.
Ανακαλύψτε το MECAJET, τη νέα σειρά εξοπλισμού Water Jet που έχει σχεδιαστεί από την MECANUMERIC, για μηχανική επεξεργασία και κοπή μαλακών υλικών VHP και, με την προσθήκη αδρανών, σκληρών υλικών.
Ανατρέξτε στα παραδείγματα εφαρμογών:
- Τεχνικά μέρη ακριβείας
- Μέρη ηλεκτρικών οχημάτων
- Μέρη για μετρό
- Μέρη για τραμ
- Μέρη λεωφορείων
- Καρότσια
- Οικιακές συσκευές
- Φώτα
- Έπιπλα
- Καιρικές βάνες
Ανακαλύψτε τη νέα σειρά εξοπλισμού Waterjet πολύ υψηλής πίεσης MECAJET που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την MECANUMERIC, για κοπή διαφόρων υλικών:
* Μαλακά υλικά:
- καουτσούκ
- πλαστικά
- δέρματα...
* Και, με την προσθήκη αδρανών, σκληρών υλικών:
- μέταλλο
- κεραμικά
- γυαλί
- πέτρα
- σύνθετα υλικά...
Το MECAJET ενσωματώνει τις τελευταίες καινοτομίες: σύστημα οδήγησης σε POWER AUTOMATION αριθμητικό έλεγχο (CN7100 ISO), νέες μακράς διάρκειας πνευματικές κεφαλές κοπής, έλεγχο θέσης αξόνων, κεφαλή 3 ή 5 αξόνων, έλεγχο απόστασης κ.λπ...
Η επιφάνεια κοπής είναι εξοπλισμένη με ένα συγκολλητό πλαίσιο από χάλυβα σε ένα κομμάτι με...
Για οποιαδήποτε αίτηση για διαφορετικές διαστάσεις, μη διστάσετε να μας γράψετε
Γαλλική, χειροποίητη και οικολογικά υπεύθυνη κατασκευή
Facebook: My French Keyring
Instagram: My French Keyring
Twitter: My French Keyring
Ιστοσελίδα: www.myfrenchkeyring.com
JOLIBERT Benjamin
MFK
Από την κομμένη σε λεπτές φέτες coppa σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. Χάρη στην καινοτόμο του σύλληψη, η έκδοση XXL της Popine, το Καζάνι των 600g Coppa διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες πριν από το άνοιγμα. Παρασκευασμένη στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron, η Coppa σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: χοιρινό, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ξηρή κρέατος από την πλάτη του χοίρου, αυτή η Coppa σας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρώδη και χωρίς συντηρητικά, 100% φυσικό. Για το υπόλοιπο, η φύση κάνει το έργο της στα ξηραντήριά μας, ξηραίνοντας απαλά αυτά τα όμορφα ολόκληρα κομμάτια κρέατος, αλατισμένα και πιπερωμένα στο χέρι. Αυτή η χειροποίητη coppa θα βγει από τα ξηραντήρια μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί σε λεπτές φέτες και να τοποθετηθεί στο γυάλινο βάζο της πριν από την κενή συσκευασία.
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 600g
DLC: 90 ημέρες
Από το κομμένο σε φέτες κομμάτι χοιρινού σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. Χάρη στην καινοτόμο του ιδέα, το Popine από χοιρινό διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες. Παρασκευασμένο στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron, το κομμάτι χοιρινού σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, περιλαμβάνοντας μόνο 3 συστατικά: ένα κομμάτι χοιρινού, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ως αποξηραμένο κρέας, το κομμάτι χοιρινού που παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά, 100% φυσικό. Για το υπόλοιπο, η φύση κάνει τη δουλειά της στα ξηραντήριά μας, αποξηραίνοντας απαλά αυτά τα όμορφα ολόκληρα κομμάτια κρέατος, αλατισμένα και πιπερωμένα στο χέρι. Αυτό το κομμάτι χοιρινού θα βγει από τα ξηραντήρια μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί σε λεπτές φέτες και να τοποθετηθεί στο γυάλινο βάζο του πριν κλείσει αεροστεγώς, εξασφαλίζοντας έτσι τη διατήρησή του για 3 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου.
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 70g
DLC: 90 ημέρες
Είτε τα βάζα είναι απλά τοποθετημένα σε ένα τραπέζι, είτε το αλλαντικό είναι τοποθετημένο στο πιάτο της επιλογής του, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να ετοιμάσετε μια πιατέλα αλλαντικών.
Μια πιατέλα απεριτίφ για 25 άτομα έτοιμη σε μια στιγμή, Pop και είναι έτοιμο! (84γ αλλαντικών ανά άτομο)
3 μήνες συντήρησης σε θερμοκρασία δωματίου πριν από το άνοιγμα. Αλλαντικά χωρίς νιτρίτες παρασκευασμένα στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron. Χειροποίητη παραγωγή με παραδοσιακό τρόπο με μόνο 3 συστατικά: χοιρινό ή μοσχάρι, αλάτι Guérande, πιπέρι Kampot IGP από το Καμπότζη.
DLC: 90 ημέρες
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 2,1 κιλά
Ο λόνζο κόβεται λεπτοκομμένα σε ένα βάζο από 100% ανακυκλώσιμο γυαλί. Δίπλα στην έκδοση «Popine» των 70g, ανακαλύψτε την XL έκδοση, τη Μαρμίτα σε έκδοση 300g! Χάρη στην καινοτόμο του ιδέα, η Μαρμίτα του λόνζο διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες. Κατασκευασμένο στο εργαστήριό μας στη Λεϊσάκ, στην Αβερν, ο λόνζο, που ονομάζεται επίσης λόμο ή λόνζου, σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: φιλέτο χοιρινού, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ξηρή κρέατος από φιλέτο χοιρινού, ο λόνζο σας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρώδη και χωρίς συντηρητικά, 100% φυσικό. Για το υπόλοιπο, η φύση κάνει τη δουλειά της στα ξηραντήριά μας, ξηραίνοντας απαλά αυτά τα όμορφα ολόκληρα κομμάτια κρέατος, αλατισμένα και πιπερωμένα στο χέρι. Αυτός ο χειροποίητος λόνζο θα βγει από τα ξηραντήρια μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί λεπτοκομμένα και να τοποθετηθεί στο βάζο του από γυαλί.
Προέλευση: Λεϊσάκ, Αβερν
Βάρος: 300g
DLC: 90 ημέρες
Από την κομμένη σε φέτες κοππα σε ένα βάζο από 100% ανακυκλώσιμο γυαλί. Χάρη στην καινοτόμο του σύλληψη, η Κάψα της Κοππά διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες. Παρασκευασμένη στο εργαστήριό μας στη Λαϊσάκ, στην Αβερν, η Κοππά σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: χοιρινό, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ξηρή κρέατος από την πλάτη του χοίρου, η Κοππά που παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας σας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά, 100% φυσικό. Για το υπόλοιπο, η φύση κάνει το έργο της στα ξηραντήριά μας, ξηραίνοντας απαλά αυτά τα όμορφα ολόκληρα κομμάτια κρέατος, αλατισμένα και πιπερωμένα στο χέρι. Αυτή η χειροποίητη κοππά θα βγει από τα ξηραντήρια μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί σε λεπτές φέτες και να τοποθετηθεί στο βάζο γυαλιού της πριν κλείσει αεροστεγώς, εξασφαλίζοντας έτσι μια συντήρηση 3 μηνών.
Προέλευση: Λαϊσάκ, Αβερν
Βάρος: 300g
DLC: 90 ημέρες
Από ξηρό χοιρινό κρέας κομμένο σε λεπτές φέτες σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. Δίπλα στην έκδοση «Popine» των 70g, ανακαλύψτε την έκδοση XXL, το Καζάνι σε έκδοση 600g! Χάρη στην καινοτόμο του ιδέα, το Καζάνι από ξηρό χοιρινό κρέας διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες πριν από το άνοιγμα. Παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron, το ξηρό χοιρινό κρέας σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, περιλαμβάνοντας μόνο 3 συστατικά: ένα κομμάτι χοιρινού, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από το Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ξηρό κρέας από χοιρινό, αυτό το κομμάτι χοιρινού σας προσφέρει αλλαντικά χωρίς νιτρώδη και χωρίς συντηρητικά, 100% φυσικά. Αλατισμένο και πιπερωμένο στο χέρι, αυτό το χειροποίητο κομμάτι θα κοπεί στη συνέχεια και θα κλείσει αεροστεγώς στο γυάλινο βάζο του.
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 600g
DLC: 90 ημέρες
Από το κομμένο σε φέτες κομμάτι χοιρινού σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. Δίπλα στην έκδοση «Popine» των 70g, ανακαλύψτε την XL έκδοση, τη Marmite σε έκδοση 300g! Χάρη στην καινοτόμο ιδέα της, η Marmite από κομμάτι χοιρινού διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες πριν από το άνοιγμα. Παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron, το κομμάτι χοιρινού, που βρίσκεται στην καρδιά του χοιρινού, σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: κομμάτι χοιρινού, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από το Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια στον κόσμο! Ξηρή κρέατος από το χοιρινό, το κομμάτι χοιρινού σας προσφέρει αλλαντικά χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά, 100% φυσικά. Αλατισμένο και πιπερωμένο στο χέρι, αυτό το κομμάτι χοιρινού χειροποίητης παραγωγής θα βγει από τους ξηραντήρες μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί σε λεπτές φέτες και να τοποθετηθεί στο γυάλινο βάζο του.
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 300g
DLC: 90 ημέρες
Η καρύδα του ζαμπόν είναι το πιο εκλεκτό μέρος του ζαμπόν. Αυτή η καρύδα ζαμπόν είναι χειροποίητη και παρασκευάζεται στο εργαστήρι μας στη Λαϊσάκ, στην Αβερν. Αποτελείται αποκλειστικά από 3 συστατικά: χοιρινό, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ ΙΓΠ από την Καμπότζη. Αυτό το αποξηραμένο κρέας διατηρείται για 3 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου. Ιδανικό για τους δίσκους αλλαντικών σας, η καρύδα του ζαμπόν είναι ένα πολύ λιπαρό αλλαντικό που θα συνοδεύσει την κόππα, το λουκάνικο, το αποξηραμένο βοδινό και το λόντζο, προσφέροντάς σας έναν δίσκο απεριτίφ 100% χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά. Όλα τα αλλαντικά μας χωρίς νιτρίτες παρασκευάζονται από χοίρους προσεκτικά επιλεγμένους στην Αβερν.
Προέλευση: Λαϊσάκ, Αβερν
Συστατικά: Χοιρινό από την Αβερν, αλάτι Γκεράντ
Ο αποξηραμένος βοδινός κρέας παρασκευάζεται από κομμάτια που βρίσκονται στο μηρό του βοδινού. Ανάλογα με τις μεθόδους παραγωγής και τα συστατικά που χρησιμοποιούνται, μπορεί να ονομάζεται μπρεζάολα, κρέας γκριζόν ή ακόμα και τσεσίνα. Σε εμάς, αυτός ο αποξηραμένος βοδινός κρέας είναι βοδινό κρέας Aubrac, μια εμβληματική φυλή στην Αβιρόν. Ισχυρός και εκλεπτυσμένος, προσφέρει μια εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά αλλαντικά από χοίρους. 100% καθαρό βοδινό, αυτό το αποξηραμένο βοδινό Aubrac είναι όπως όλα τα παραδοσιακά αλλαντικά μας, ένα αλλαντικό χωρίς νιτρίτες και χωρίς άλλα συστατικά εκτός από αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ, πιπέρι ΠΓΠ από το Καμπότζη με αρώματα ευκαλύπτου και προσφέροντας μια μεταλλική και λουλουδένια νότα στα αλλαντικά μας. Αργά αποξηραμένο στο εργαστήριο μας στη Λεϊσάκ, στην Αβιρόν, αυτό το αποξηραμένο βοδινό Aubrac θα είναι τέλειο για την πιατέλα αλλαντικών σας! Συνοδευόμενο από λόντζο, κόππα ή ακόμα και καρύδια από ζαμπόν, αυτή η μπρεζάολα του Aubrac θα σας προσφέρει μια ιδανική πιατέλα απεριτίφ, 100% χωρίς νιτρίτες και θα σας ταξιδέψει στην καρδιά του Aubrac!
Προέλευση: Λεϊσάκ, Αβιρόν
Συστατικά: Βοδινό Aubrac, αλάτι Γκεράντ, πιπέρι Καμποτ ΠΓΠ
Από την κομμένη σε φέτες Coppa σε ένα βάζο από 100% ανακυκλώσιμο γυαλί. Χάρη στην καινοτόμο του σύλληψη, η Popine de Coppa διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες πριν από το άνοιγμα. Παρασκευασμένη στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron, η Coppa σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: χοιρινό, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ξηρή κρέατος από την πλάτη του χοίρου, η Coppa που παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας σας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά, 100% φυσικό. Έτσι, μπορείτε να ετοιμάσετε την πιατέλα αλλαντικών σας σε λίγα λεπτά χάρη στην Popine!
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 70g
DLC: 90 ημέρες
Ο λόνζο κόβεται λεπτοκομμένα σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. Δίπλα στην έκδοση «Popine» των 70g, ανακαλύψτε την έκδοση XXL, τον Χαουδρόν σε έκδοση 600g! Χάρη στην καινοτόμο του концепция, ο Χαουδρόν του λόνζο διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες πριν από το άνοιγμα. Παρασκευασμένος στο εργαστήριό μας στη Λεϊσάκ, στην Αβερν, ο λόνζο, που ονομάζεται επίσης λόμο ή λόνζου, σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: φιλέτο χοιρινού, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ξηρή κρέατος από φιλέτο χοιρινού, αυτός ο λόνζο σας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά, 100% φυσικό. Αλατισμένος και πιπερωμένος στο χέρι, αυτός ο χειροποίητος λόνζο θα βγει από τους ξηραντήρες μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί λεπτοκομμένα και να τοποθετηθεί στο γυάλινο βάζο του πριν κλείσει κενό.
Προέλευση: Λεϊσάκ, Αβερν
Βάρος: 600g
DLC: 90 ημέρες
Αποξηραμένο βοδινό κρέας Aubrac κομμένο σε λεπτές φέτες σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. Χάρη στην καινοτόμο του ιδέα, η Popine από αποξηραμένο βοδινό κρέας Aubrac διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες. Παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron, το αποξηραμένο βοδινό, που ονομάζεται επίσης bresaola, cecina, κρέας γκριζόν, ανάλογα με τις συνταγές και τις περιοχές, σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: βοδινό κρέας, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από το Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου!
Αποξηραμένο κρέας από κομμάτια που προέρχονται από το μηρό του βοδινού, το αποξηραμένο βοδινό Aubrac σας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά, 100% φυσικό. Για το υπόλοιπο, η φύση κάνει τη δουλειά της στα ξηραντήρια μας, αποξηραίνοντας απαλά αυτά τα όμορφα ολόκληρα κομμάτια κρέατος, αλατισμένα και πιπερωμένα στο χέρι. Αυτό το παραδοσιακό αποξηραμένο βοδινό κρέας Aubrac θα βγει από τα ξηραντήρια μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί σε λεπτές φέτες και να τοποθετηθεί στην Popine.
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 60g
DLC: 90 ημέρες
Η αποστολή μας: να επαναφέρουμε την αίγλη στο σαλάμι, σύμβολο της γαλλικής γαστρονομίας!
Αυτό το παραδοσιακό σαλάμι παρασκευάζεται στο εργαστήρι μας στη Λεϊσάκ, στην Αβερν. Αποτελείται αποκλειστικά από 3 συστατικά: χοιρινό, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμπότ IGP από την Καμπότζη.
Αυτή η αποξηραμένη κρέατος διατηρείται για 3 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου.
Θα συνοδεύσει την κόππα, λόντζο, σαλάμι, αποξηραμένο βοδινό και καρύδια από ζαμπόν για να σας προσφέρει μια πιατέλα απεριτίφ 100% χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά.
Όλα τα αλλαντικά μας χωρίς νιτρίτες παρασκευάζονται από χοίρους προσεκτικά επιλεγμένους στην Αβερν.
Προέλευση: Λεϊσάκ, Αβερν
Βάρος: περίπου 250g
Συστατικά: Χοιρινό, αλάτι Γκεράντ, πιπέρι Καμπότ IGP, φυσικό έντερο
Χωρίς νιτρίτες, χωρίς συντηρητικά, αυτό το λουκάνικο παρασκευάζεται μόνο με 3 συστατικά: χοιρινό, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμπότ (το μοναδικό πιπέρι στον κόσμο που διαθέτει ΠΓΕ, το πιπέρι Καμπότ προέρχεται από το Καμπότζη).
Παρασκευασμένο χειροποίητα στο εργαστήρι μας αλλαντικών στη Λεϊσάκ, στην Αβερν, αυτό το ξηρό λουκάνικο θα σας προσφέρει την ουσία των αρωμάτων του μετά από δύο μήνες παραμονής στους ξηραντήρες μας.
Αυτό το λουκάνικο είναι ένα λουκάνικο χωρίς νιτρίτες και ένα αληθινό χειροποίητο λουκάνικο, χίλια μίλια μακριά από τα βιομηχανικά λουκάνικα. Σε λεπτοκομμένη εκδοχή 900g, είναι το Καζάνι του Λουκάνικου. Χάρη στη συντήρησή του σε κενό αέρος, το Καζάνι του Λουκάνικου θα είναι ιδανικό για να ετοιμάσετε μια μεγάλη ή πολλές πιατέλες αλλαντικών με μια κίνηση!
DLC: 90 ημέρες
Βάρος: 900g
Προέλευση: Λεϊσάκ, Αβερν
Πιατέλα αλλαντικών που περιλαμβάνει 6 Popines αλλαντικών. Περίπου 86g αλλαντικών ανά άτομο.
3 μήνες συντήρησης σε θερμοκρασία δωματίου πριν από το άνοιγμα. Αλλαντικά χωρίς νιτρίτες παρασκευασμένα στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron. Χειροποίητη παραγωγή με παραδοσιακή μέθοδο με μόνο 3 συστατικά: χοιρινό ή μοσχάρι, αλάτι Guérande, πιπέρι Kampot IGP από την Καμπότζη.
Πιατέλα αλλαντικών που αποτελείται από 2 Popines σαλάμι, 3 Popines lonzo, coppa και/ή καρύδι ζαμπόν και 1 Popine αποξηραμένου βοδινού Aubrac.
Με τις Popines, απολαύστε μια πρωτότυπη πιατέλα ορεκτικών!
DLC: 90 ημέρες
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 430g
Ο λόνζο κόβεται λεπτοκομμένα σε ένα βάζο από 100% ανακυκλώσιμο γυαλί. Χάρη στην καινοτόμο του ιδέα, η Ποπίν του λόνζο διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες. Παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας στη Λεϊσάκ, στην Αβερν, Ο λόνζο, που ονομάζεται επίσης λόμο ή λόνζου, σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: φιλέτο χοιρινού, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Ξηρή κρέατος από φιλέτο χοιρινού, ο λόνζο που παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά, 100% φυσικό. Για το υπόλοιπο, η φύση κάνει τη δουλειά της στα ξηραντήριά μας, ξηραίνοντας απαλά αυτά τα όμορφα κομμάτια κρέατος, αλατισμένα και πιπερωμένα στο χέρι. Αυτός ο παραδοσιακός λόνζο θα βγει από τα ξηραντήρια μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί λεπτοκομμένα και να τοποθετηθεί στο βάζο του πριν κλείσει αεροστεγώς, εξασφαλίζοντας έτσι τη διατήρησή του για 3 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου.
Προέλευση: Λεϊσάκ, Αβερν
Βάρος: 70g
DLC: 90 ημέρες
Ανακαλύψτε τις λύσεις μας για τη φιλτράρισμα των υγρών κοπής: φίλτρα χαρτιού, βαρυτικά και υδροστατικά φίλτρα, φίλτρα τύπου τύμπανου, μαγνητικοί διαχωριστές, φυγοκεντρικοί διαχωριστές.
Τα διάφορα φίλτρα που προσφέρουμε προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις εφαρμογές των πελατών μας, επεξεργάζονται τα υγρά κοπής μιας μηχανής ή δημιουργούν ένα κέντρο φιλτραρίσματος για ένα εργαστήριο.
3 μήνες συντήρησης σε θερμοκρασία δωματίου πριν από το άνοιγμα. Χοιρινά προϊόντα χωρίς νιτρίτες παρασκευασμένα στο εργαστήριό μας στη Λαϊσάκ, στην Αβερν. Παραδοσιακή χειροποίητη παραγωγή με μόνο 3 συστατικά: χοιρινό ή μοσχάρι, αλάτι Γκεράντ, πιπέρι Καμποτ IGP από την Καμπότζη.
Πλάκα αλλαντικών που αποτελείται από:
- 1 Popine « Marmite » από λουκάνικο (300g)
- 2 Popines από λόνζο (2x70g)
- 2 Popines από κόππα (2x70g)
- 2 Popines από καρύδια ζαμπόν (2x70g)
- 2 Popines από αποξηραμένο μοσχάρι (2x60g)
DLC: 90 ημέρες
Προέλευση: Λαϊσάκ, Αβερν
Βάρος: 840g
Ο λόνζο, επίσης γνωστός ως λόμο ή λόνζου, είναι ένα αποξηραμένο φιλέτο χοιρινού. Αυτό το χειροποίητο λόνζο παρασκευάζεται στο εργαστήρι μας αλλαντικών στη Λαϊσάκ, στην Αβερν. Αποτελείται αποκλειστικά από 3 συστατικά: φιλέτο χοιρινού, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμπότ IGP από την Καμπότζη. Αυτό το αποξηραμένο κρέας διατηρείται για 3 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου. Ιδανικό για τους δίσκους αλλαντικών σας, το λόνζο είναι ένα πολύ λιγότερο λιπαρό αλλαντικό που θα συνοδεύσει την κόππα, το λουκάνικο, το αποξηραμένο βοδινό και τους ξηρούς καρπούς από ζαμπόν, προσφέροντάς σας έναν δίσκο απεριτίφ 100% χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά. Όλα τα αλλαντικά μας χωρίς νιτρίτες παρασκευάζονται από χοίρους προσεκτικά επιλεγμένους στην Αβερν.
Προέλευση: Λαϊσάκ, Αβερν
Συστατικά: Χοιρινό από την Αβερν, αλάτι Γκεράντ
Η κοππά είναι ένα αποξηραμένο χοιρινό λαιμό. Αυτή η χειροποίητη κοππά παρασκευάζεται στο εργαστήρι μας για αλλαντικά στο Λαϊσάκ, στην Αβερν. Αποτελείται μόνο από 3 συστατικά: χοιρινό λαιμό, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ ΙΓΠ από την Καμπότζη. Αυτό το αποξηραμένο κρέας διατηρείται για 3 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου. Ιδανικό για τους δίσκους αλλαντικών σας, η κοππά είναι ένα εμβληματικό αλλαντικό που θα συνοδεύσει το λόνζο, το σαλάμι, το αποξηραμένο βοδινό και τους ξηρούς καρπούς από ζαμπόν, προσφέροντάς σας έναν δίσκο απεριτίφ 100% χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά. Όλα τα αλλαντικά μας χωρίς νιτρίτες παρασκευάζονται από προσεκτικά επιλεγμένα χοίρους στην Αβερν.
Προέλευση: Λαϊσάκ, Αβερν
Συστατικά: Χοιρινό από την Αβερν, αλάτι Γκεράντ, πιπέρι Καμποτ ΙΓΠ
Αποξηραμένο βοδινό κρέας Aubrac κομμένο σε λεπτές φέτες σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. Δίπλα στην έκδοση «Popine» των 70g, ανακαλύψτε την XL έκδοση, τη Marmite σε 300g! Χάρη στην καινοτόμο του концепция, η Marmite από αποξηραμένο βοδινό κρέας Aubrac διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες. Παρασκευασμένο στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron, το αποξηραμένο βοδινό κρέας Aubrac, που ονομάζεται επίσης bresaola, cecina, κρέας γκριζόν σύμφωνα με τις συνταγές και τις περιοχές, σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: βοδινό κρέας, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Αποξηραμένο κρέας από κομμάτια που προέρχονται από το μηρό του βοδινού, το αποξηραμένο βοδινό που παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας σας προσφέρει αλλαντικά χωρίς νιτρίτες και χωρίς συντηρητικά, 100% φυσικά. Για το υπόλοιπο, η φύση κάνει το έργο της στα ξηραντήριά μας, αποξηραίνοντας απαλά αυτά τα όμορφα ολόκληρα κομμάτια κρέατος, αλατισμένα και πιπερωμένα στο χέρι.
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 300g
DLC: 2 έως 3 μήνες
Φτιαγμένο χειροποίητα στο εργαστήριό μας στη Λεϊσάκ, στην Αβερνόν, αυτό το λουκάνικο προέρχεται από αυστηρά επιλεγμένες εκτροφές στην Αβερνόν. Αυτό το λουκάνικο είναι χωρίς νιτρίτες, παρασκευασμένο μόνο από 3 συστατικά: κρέας, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ IGP από το Καμπότζη.
DLC: 90 ημέρες
Βάρος: 80γρ
Προέλευση: Λεϊσάκ, Αβερνόν
Αυτή η παραδοσιακή ξηρή λουκάνικο παρασκευάζεται στο εργαστήρι μας στη Λαϊσάκ, στην Αβερν. Αποτελείται μόνο από 3 συστατικά: χοιρινό, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ IGP από την Καμπότζη, σε φυσικό έντερο.
Αυτή η ξηρή κρέατος διατηρείται για 3 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου. Ιδανική για τους δίσκους αλλαντικών σας, η ξηρή λουκάνικο θα συνοδεύσει την κόππα, τον λόνζο, το λουκάνικο, το αποξηραμένο βοδινό και τους ξηρούς καρπούς από ζαμπόν, προσφέροντάς σας έναν δίσκο απεριτίφ 100% χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά. Όλα τα αλλαντικά μας χωρίς νιτρίτες παρασκευάζονται από προσεκτικά επιλεγμένα χοίρους στην Αβερν.
Προέλευση: Λαϊσάκ, Αβερν
Βάρος: Περίπου 200g
Συστατικά: Χοιρινό, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ IGP, φυσικό έντερο
Αποξηραμένο βοδινό κρέας κομμένο σε λεπτές φέτες σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. Δίπλα στην έκδοση «Popine» των 70g, ανακαλύψτε την έκδοση XXL, το Καζάνι σε έκδοση 600g! Χάρη στην καινοτόμο του ιδέα, το Καζάνι από αποξηραμένο βοδινό κρέας Aubrac διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μήνες. Παρασκευάζεται στο εργαστήριό μας στη Laissac, στην Aveyron, το αποξηραμένο βοδινό, που ονομάζεται επίσης bresaola, cecina ή κρέας grison ανάλογα με τις συνταγές και τις περιοχές, σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών χρησιμοποιώντας μόνο 3 συστατικά: βοδινό κρέας, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από το Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Αποξηραμένο κρέας από κομμάτια που προέρχονται από το μηρό του βοδινού, αυτό το αποξηραμένο βοδινό σας προσφέρει ένα αλλαντικό χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά, 100% φυσικό. Αλατισμένο και πιπερωμένο στο χέρι, αποξηραμένο για αρκετούς μήνες, στη συνέχεια κομμένο και κλεισμένο κενό στο γυάλινο βάζο του.
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 600g
DLC: 90 ημέρες